Popis
Muštárne Hostětína - Ocot jablčný BIO Nefiltrovaný aa tepelne neošetrované jablčný ocot v bio kvalite je vyrábaný v Hostětíne kvasením jablčného vína z vlastných zdrojov. Vyrába sa bez pridania kvasiniek či baktérií octového kvasenia. Vďaka tomu, že je tepelne neupravený, je nielen skvelou potravinou pre milovníkov zdravého životného štýlu, ale aj pre vitariáni, ktorí jej výhradne surovú stravu. Jablčný ocot má široké využitie v kuchyni, ale i napríklad v starostlivosti o vlasy. Pri varení sa používa predovšetkým do receptov studenej kuchyne, ale môžete ho použiť všade tam, kde klasický ocot. Poslúži ako základ na šalátovú zálievku a pridá kyslý chuťový tón všade tam, kde je potreba. Môžete ho použiť aj ako oplach na vlasy. Využíva sa pri takzvanej "no poo" metóde umývanie vlasov. zloženie 100% kvasný jablčný ocot *. Obsah kyseliny octovej 5%. Sediment a zákal sú znakom prírodného charakteru nápoja. * Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva Skladujte v suchu. Výživové údaje na 100 ml Energetická hodnota 65 kJ / 16 kcal tuky: 0,0 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,0 g sacharidy: 0,5 g z toho cukry: 0,5 g bielkoviny: 0,1 g soľ: 0,1 g     CZ-BIO-001 balenie 500 ml.

Výrobce MOŠTÁRNA HOŠTĚTÍN

EAN: 8594045926019